Shaolin Kids

Inschrijven Proefles

Shaolin Kids

“Jong geleerd is oud gedaan.”

Kinderen zijn net als sponzen als het gaat om leren en alles opnemen, met name als zij het ook nog leuk vinden. Daarom is het juist belangrijk dat je kind vroeg begint om een goed fundament neer te zetten en daarmee een mooie toekomst verkrijgt in Kung Fu. Hoe eerder men iets leert, des te langer de vaardigheid zal blijven.

Steeds vaker worden kinderen helaas blootgesteld aan pesterijen en geweld op school en/of op straat zonder dat ouders hiervan weten. Mede daarom is het van noodzaak dat kinderen ook leren om voor zichzelf op te komen en zich te verdedigen. Dit is waar de instructeur op focust: de kinderen niet alleen motiveren in Kung Fu maar tegelijkertijd ervoor zorgen dat je kind zelfverzekerder wordt en zich kan verdedigen indien nodig.

Shaolin Kung Fu is een krijgskunst dat ervoor zorgt dat je kind fitter wordt en gaat de steeds meer voorkomende overgewicht bij kinderen tegen het lijf door middel van trainingen. Kinderen hebben vaak een aanleg voor lenigheid en flexibiliteit en daarom is het belangrijk dat zij hiervan profiteren. Uw kind is daarom bij Art of Shaolin aan het juiste adres. Schrijf uw kind nu in voor een GRATIS proefles.

LET OP!
- Wij geven les aan kinderen vanaf 7-jarige leeftijd
- Kom je in aanmerking voor een vergoeding via Stichting Leergeld, Meedoenregeling of iets vergelijkbaars, Dan ben je bij ons ook welkom. Wij vinden namelijk ook dat iedereen moet kunnen sporten

Shaolin Tijgervuist door Jerfi
  • Donderdag: 18:15 - 19:45
  • (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen)