Privelessen

Inschrijven Proefles

Privelessen

Door middel van privélessen kun je jezelf optimaal ontwikkelen en dat op een sneller tempo. In tegenstelling tot de reguliere lessen zijn privélessen van hoge waarde doordat er veel persoonlijk aandacht wordt besteed aan alle details en het verwijderen van vroegtijdige knelpunten. Wij bieden ook de mogelijkheid om zowel individueel als in groepsverband privélessen af te nemen tot drie personen om te vallen onder onderstaande tarieven. Meer dan drie personen is eventueel ook mogelijk in overleg.

Er kan een programma gemaakt worden waarmee wordt gekeken naar de doelen die je na wil streven. Om een idee te geven kan dit verschillende doeleinden hebben:

  • Shaolin Kungfu
  • Sanda (Chinees Kickboksen)
  • Shaolin Chin Na (Klemtechnieken)
  • Lenigheid, fitheid, slanker en sterker worden

Tarieven voor een privéles van één uur zijn:
Prijs per persoon(excl. gymzaal):
  1.  €30
  2.  €22.50 per persoon
  3.  €20 per persoon

De tarieven zijn exclusief de huur van de accommodatie (gymzaal). Het is ook mogelijk om een eigen locatie aan te geven. Veel voorkomend is een eigen ruimte, tuin of in het Goffertpark Nijmegen.

Om aan te melden voor privélessen kun je bellen naar instructeur Redouan Baktit via het telefoonnummer 0642403235 of mail door middel van het contactformulier.